Biztonságos levelezési szabályok a VIPmail levelezőrendszerben

Tisztelt Látogató!

Valószínűleg azért van ezen az oldalon, mert az ön által küldött levelet visszautasította az általunk üzemeltetett postaszerver.

Ebben az esetben ön egy értestést kapott ezzel a hibaüzenettel:
"554 The message was rejected because it is spam, contains virus or blocked by the user / Az uzenet visszautasitva, mert spam, virust tartalmaz vagy blokkolta a felhasznalo. Info: http://www.vipmail.hu/smtp-filter.html (#5.3.0)"

Levele visszautasításának több oka is lehet, íme a legfontosabbak, és a megoldási javaslatok:

Probléma: Az ön által küldött levél Vírust vagy kártékony kódot tartalmazott

A szervereinken minden levelet víruskereső vizsgál át. Amennyiben kártékony kódot (más néven vírust) talál a levélben, úgy a postaszerver visszautasítja a levél fogadását. Ha az ön gépe vírusos levelet küldött, azt a rendszerünk nem engedi kézbesíteni, ezért kapott ön hibaüzenetet.

Megoldás:

Futtasson víruskeresést számítógépén. Ha sikerült rendszerét megtisztítani, küldje el levelét újra.

Probléma: Reklámlevél (Spam) gyanúja

A kiszolgálóinkon a MDNA spamszűrő szoftver fut. A szoftver több, automata szűrőt futtat le a beérkező levélen. Ezek egy része felhasználói visszajelzéseken alapszik.
Amennyiben a fogadás alatt álló levelet spam-nek (kéretlen levélnek) vagy phishing levélnek (adathalászat) érzékeli, úgy a kiszolgáló visszautasítja azt. A levél címzettje erről nem kap értesítést.

Megoldás:

Kérje meg a levél címzettjét, hogy az Ön email címét engedélyezze, így az Öntől érkező leveleket mindig meg fogja kapni. Ehhez nyissa meg a kezelőfelületen található Beállítások fület, válassza a SPAM szűrőt, az Új cím hozzáadásánál adja meg a feladó pontos email címét, válassza az engedélyezve opciót és nyomja meg a Mehet gombot a cím felvételéhez.

Probléma: Felhasználói tiltás

A levél címzettje letiltotta az Ön által küldött leveleket, illetve egyedi szabályt állított fel az öntől érkező levelek kiszűrésére. Ebben az esetben a kiszolgáló nem fogadja el az ön levelét egészen a tiltás feloldásáig. Cégünk nem ellenőrzi és nem bírálja felül ezeket a beállításokat. A felhasználói tiltást csak maga a felhasználó oldhatja fel.


Fontos tudni, hogy a V.I.P. Solutions Kft. nem alkalmaz egyedi beállításokat a szervereken 1-1 portálra/kiszolgálóra vonatkozóan.2007 - V.I.P. Solutions Kft.